Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Škoda" drīzumā notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentēs "Kodiaq" apvidus automobiļa grezno modifikāciju "Laurin & Klement". Šī versija, kas nosaukta markas dibinātāju vārdā, iegūs īpašus dizaina risinājumus un bagātīgu standarta aprīkojumu.

No standarta "Škoda Kodiaq" greznā "Laurin & Klement" modifikācija atšķirsies ar hromētu radiatora dekoratīvo režģi, 19 collu riteņu diskiem un aizmugurējo buferi ar metālisku akcentu tā lejasdaļā.

Jau standartā "Laurin & Klement" versija būs aprīkota ar viscaur diožu lukturiem un elektriski regulējamu autovadītāja sēdekli. Vēl šīs modifikācijas automobilim interjerā būs krāsains diožu apgaismojums, "Canton" audio sistēma, automātiski aptumšojošais atpakaļskata spogulis un pedāļu alumīnija uzlikas. Sēdekļi būs pāršūti ar ādu, bet apdares melnie dekoratīvie paneļi būs pārklāti ar klavierlaku.

"Škoda Kodiaq Laurin & Klement" versija būs pieejama komplektācijā ar 1,5 litru turbopūtes benzīna dzinēju (150 ZS) vai divlitru agregātu ar 190 ZS. No dīzeļdzinējiem šai greznajai modifikācijai būs pieejams divlitru motors ar 150 vai 190 ZS.

Visi minētie dzinēji jau standartā būs ar septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu DSG. Savukārt pilnpiedziņas modifikācijas par papildu samaksu varēs aprīkot vēl ar adaptīvo balstiekārtu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!