TV3 raidījuma "Superbingo" vadītāja un Rīgas "Dinamo" tehniskā direktora Armanda Simsona unikālā vizuālā noformējuma "Cadillac Escalade" automobilis kārtējo reizi pieķerts ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumā.

"Savām acīm redzēju, kā bārdainais vīrs pie stūres sēž – šoreiz nevarēs teikt, ka auto aizdevis. Vienīgi varbūt jāsteidz Valentīndienas dāvana pirkt," portālam "Delfi" atrakstīja aculiecinieks, pievienojot video, kur autovadītājs ar šo "Cadillac Escalade" veic neatļautu pagriezienu pa kreisi no Lāčplēša ielas uz Brīvības ielu, Rīgā.

Kā redzams video, šajā krustojumā griezt pa kreisi atļauts tikai naktī – no pulksten 22 vakarā līdz pulksten septiņiem rītā. Pārējā laikā tas ir liegts, un tādējādi ar šo "Cadillac Escalade" tika veikts, kā tautā mēdz teikt, – maksas pagrieziens. Sods par šādu pārkāpumu (rīkojuma zīmes neievērošanu) ir 50 eiro.

Līdz šim gan fotogrāfijās Simsona "Cadillac" bija iemūžināts, pārkāpjot stāvēšanas noteikumus. Vienā no gadījumiem Simsons atzinās, ka tas bija viņš, bet otrā – taisnojās, ka auto bija aizdevis kādam citam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!