Foto: Publicitātes foto
Kalifornijā bāzētā kompānija "U.S. Speciality Vehicles" (USSV), kas specializējas apvidus automobiļu pārbūvē, izstrādājusi brutālu un reizē arī greznu sava modeļa "Rhino GX" modifikāciju "Executive".

Par pamatu "Rhino GX Executive" automobilim ir izmantots "Ford F-450" pikaps, kas pārbūvēts par apvidnieku. Aiz autovadītāja ir atsevišķa, norobežota telpa pasažieriem ar diviem atsevišķiem sēdekļiem un 40 collu tālrādi. Abus sēdekļus atdala centrālā konsole, uz kuras ir skārienjutīgs ekrāns multimediju sistēmas vadībai.

Par papildu samaksu brutālajam un reizē greznajam apvidniekam pieejams panorāmas stikla jumts un satelīta televīzijas sistēma.

"Rhino GX Executive" klientu izvēlei tiek piedāvāti divi motori – 6,7 litru V8 turbopūtes dīzeļdzinējs un 6,8 litru V10 benzīna agregāts. Neatkarīgi no motora izvēles tas tiek sajūgts ar piecpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

USSV neatklāj "Executive" modifikācijas cenu, tomēr zināms, ka standarta "Rhino GX" maksā no 249 tūkstošiem ASV dolāru (204 tūkstoši eiro).

"Jay Leno's Garage" video ar standarta "Rhino GX":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!