Portāls "Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju aicina noskatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījuma "ZeKurbulis" epizodi. Šoreiz "ZeKurbulis" studijas viesi ir plastikas ķirurgs, kaislīgs pilots Jānis Zaržeckis un moto triāla čempions Andris Grīnfelds.

Plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis uz "ZeKurbulis" studiju ieradies ar īpašu "elektromobili", ko izmanto kā ikdienas pārvietošanās līdzekli. "ZeKurbulis" vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums ar Zaržecki pārrunā ķirurģijas, autobraukšanas un lidošanas saistību un labāko treniņu smadzenēm – klavierspēli. Jānis Zaržeckis pie pacientiem Londonā un Cīrihē ierodas ar savu lidmašīnu, jo piepildījis sapni kļūt par pilotu. Viņš nesen arī pieņēmis "ZeKurbulis" izaicinājumu izmēģināt jauno "Nissan Navara" modeli, kas izrādījies patīkams pārsteigums gan uz ceļa, gan bezceļa apstākļos.

Otrs studijas viesis, pazīstamais moto triāla braucējs Andris Grīnfelds tikko atgriezies no Polijas, kur pirmo reizi startēja Eiropas kausa superenduro sacensībās. Andrim izdevies pārsteigt sevi un skatītājus, ieņemot otro vietu uz goda pjedestāla. "ZeKurbulis" komanda Andri izjautā par negantajiem ekstrēmā enduro šķēršļiem un sportista nākotnes plāniem šajā un citās disciplīnās.

Lai arī šī sezona trasēs ir klusa, autosporta aizkulisēs notikumu netrūkst. Artūrs Virbulis šoreiz ir sagatavojis stāstu par leģendārā "Alfa Romeo" atgriešanos F-1 rindās. Vai "Alfa Romeo" atkal startēs autosportā un vai tā ir pozitīva zīme – to uzzināsim raidījumā. Tikmēr "Aston Martin" boss Palmers kaļ ar Lemānas sacīkstēm saistītus plānus. "ZeKurbulis" komanda pārrunā, vai tur gaidāma jauna superauto klase.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!