Foto: DELFI Aculiecinieks

Vēl šopavasar "Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans sabiedrībai publiski atvainojās par sava apvidus auto novietošanu uz valsts iestādes ēkas kāpnēm, bet nu jau atkal viņa auto ir novērots dīvainā vietā. Aculiecinieks Valdis nofotografējis, ka sestdien, 9. decembrī, tirdzniecības parka "Alfa" stāvvietā šis pats auto bija novietots zaļajā zonā.

Šim "Toyota Land Cruiser 100" apvidus automobilim ir tās pašas reģistrācijas numurzīmes, un kopš iepriekšējā publiskotā pārkāpuma transportlīdzekļa īpašnieks nav mainījies, liecina portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija.

Kā redzams fotogrāfijā, "Toyota" apvidus automobilis ar "Ghetto Games" uzlīmi ir novietots zaļajā zonā, uzbraucot pa apmali uz stāvvietu norobežojošās saliņas. Sods par transportlīdzekļa novietošanu zaļajā zonā ir 30 eiro.

Pēc iepriekšreiz publicētā pārkāpuma Elbakjans sākotnēji portālam "Delfi" atteicās komentēt notikušo, bet, visticamāk, sabiedrības plašās rezonanses dēļ dienu vēlāk savu vainu atzina un atvainojās: "Vēlos pateikt lielu paldies ("Delfi" aculieciniekam) Mārtiņam par viņa vērību. Šis ir lielisks piemērs, ka mēs katrs varam ietekmēt, kārtot, veidot un attīstīt šo valsti, kaut vai ar fotokameras palīdzību," rakstīja Elbakjans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!