Foto: Publicitātes foto

"Mitsubishi Motors" oficiālais pārstāvis Latvijā ir uzsācis jaunā krosovera "Mitsubishi Eclipse Cross" tirdzniecību Latvijā, portālu "Delfi" informēja markas pārstāvis Latvijā SIA "Skandi Motors". Automobiļa bāzes cena ir 24 900 eiro.

Ražots "Mitsubishi Motors" rūpnīcā Japānas pilsētā Okazaki, jaunais "Eclipse Cross" papildina jau esošo "Mitsubishi" apvidnieku gammu, kurā ietilpst "ASX", "Outlander" un hibrīda tehnoloģiju "Outlander PHEV".

Jaunais "Eclipse Cross" iezīmē "Mitsubishi Motors" jaunu zīmola stratēģiju strauji augošajā kupejas veidola SUV segmentā. Tas ir aprīkots ar projekcijas ekrānu jeb "head-up" displeju, kas atrodas virs mērinstrumentu paneļa un sniedz vadītājam visu nepieciešamo informāciju.

"Mitsubishi Motors" jaunā pilnpiedziņas "Eclipse Cross" ir saņēmusi augsto piecu zvaigžņu drošības testu novērtējumu no "EuroNCAP". Drošības testos tas uzrādīja augstus rezultātus ne tikai savā "mazo apvidus automobiļu" segmentā, bet arī demonstrēja izcilu sniegumu tādās kategorijās kā "pieaugušo braucēju aizsardzība" (97%) un "gājēju drošība" (80%). Kopumā "Eclipse Cross" saņēma maksimālo punktu skaitu dažādās "EuroNCAP" testa kategorijās.

Jauno "Mitsubishi Eclipse Cross" darbina pilnīgi jauns 1,5 litru tiešās iesmidzes benzīna turbodzinējs (163 ZS, 250 Nm), un tas ir aprīkots ar bezpakāpju variatoru CVT. Pieejams sešās komplektācijās, bet jau bāzes versijā ir iekļautas visas mūsdienu drošības tehnoloģijas – frontālās sadursmes novēršanas bremžu sistēma FCM, joslu šķērsošanas brīdinājuma sistēma LDW, automātiskās tālās gaismas un citas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!