Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Mazda" pašlaik notiekošajā Losandželosas autoizstādē prezentējusi atjaunināto "Mazda6" sedanu. Automobilim ir modernizēts dizains, augstākas kvalitātes apdares materiāli un jauns motors.

"Mazda6" dzinēju klāsts tagad ietver "Skyactiv-G" saimes 2,5 litru tiešās iesmidzināšanas benzīna motoru ar cilindru deaktivizēšanas sistēmu, kas nemanot pārslēdz motoru starp četru un divu cilindru darba režīmu, lai vēl vairāk uzlabotu faktisko degvielas ekonomiju, neietekmējot veiktspēju. Ar turbopūti tas attīsta 250 zirgspēku jaudu un 420 ņūtonmetru griezes momentu.

Runājot par stilu, dizaineri kvalitātes sajūtu ir uzlabojuši gan jaunās "Mazda6" salonā, gan eksterjerā, izskatu papildinot ar brieduma un nosvērtības akcentiem. Augstākā līmeņa aprīkojumā paketē iekļauti ekskluzīvas apdares elementi, piemēram, Japānas oša koks, ko izmanto tautas mūzikas instrumentu izgatavošanā. Dizains ir vienkārši kopumā elegantāks un cienīgāks.

Jaunajā auto pieejams plašāks uzlaboto "i-Activesense" drošības tehnoloģiju klāsts, kas palīdz autovadītājam noteikt potenciālos riskus un samazināt bojājumu nodarīšanas vai savainojumu gūšanas iespējas, tādējādi nodrošinot autovadītājam vēl relaksējošākus un pārliecību vairojošus braukšanas iespaidus.

Tagad "Mazda" radara kruīza kontrole (MRCC) automobili var pilnībā apstādināt un atsākt kustību, tiklīdz priekšā vairs neatrodas citi transportlīdzekļi. Jaunajā "Mazda6" iebūvēts arī autoražotāja jaunākais 360° monitors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!