Foto: Publicitātes foto
Franču motociklu zīmols "Mash", kurš dibināts 2011. gadā un kurš pirmais piedāvāja Eiropas tirgum mazlitrāžas retro stila (vintage) motociklus, lielākajā starptautiskajā moto izstādē EICMA (Milāna) ir nācis klajā ar saviem jaunajiem "Euro 4" ekoloģiskajiem standartiem atbilstošajiem motociklu modeļiem.

Interesantākais un noteikti pamanāmākais jaunums ir "Mash Dirt Track" 50 cm3 un 125 cm3 motocikls, kas vēlāk būs pieejams arī ar 250 cm3 dzinēju. Stilīgs priekšējās lampas dizains, hromētais izpūtējs, stilīgā aizmugurējā lampa un lieliskā krāsa padara šo motociklu par vienu no pamanāmākajiem un iekārojamākajiem savā klasē.

Tāpat arī pārdotākais "Mash" modelis "Black Seven" ir ieguvis jaunus krāsu variantus un tagad pieejams arī "Cafe Racer" stilā.

Turpinot veiksmīgā 250 cm3 motocikla attīstību, jaunums ir "Two Fifty Silver" un "Black Seven" 250 cm3 motocikli.

400 cm3 motociklu klāstā galvenie jaunumi ir "Five Hundred" un "Scrambler" jaunā hromētā krāsa, kas šos motociklus padara neparastus un uz ielas ļoti pamanāmus.

"Mash" ir pārdotākais 125 cm3 motocikls Francijā, kā arī viens no pārdotākajiem Spānijā, Itālijā un Portugālē savā klasē kopš 2014. gada.

"Mash Dirt Track":
"Mash Cafe Racer":
"Mash Two Fifty":
"Mash Five Hundred" hromētajā tonī:
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!