Portāls "Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā noskatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu "ZeKurbulis". Šoreiz studijā viesojas Nacionālā teātra aktrise Maija Doveika, kā arī tiek pārrunāti gaidītākie 2018. gada motociklu modeļi.

"ZeKurbulis" vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums uz sarunu ir aicinājuši aktrisi Maiju Doveiku, kura nesen devusies brīvdienu testa braucienā ar "Nissan Qashqai" modeļa auto. Maija kopā ar Paulu un Ilmāru izvērtē tā dizainu un komplektāciju, kā arī, vai šis Latvijā tik iecienītais "Nissan" modelis uz ceļa attaisno savu popularitāti. "ZeKurbulis" vadītāji izjautā Maiju arī par auto vadīšanu filmās, soda kvītīm un viņas sapņu auto.

Novembris motociklu pasaulē ir svēts mēnesis, "ZeKurbulis" studijā tiek pārrunāti starptautiskajā moto izstādē EICMA 2018 redzētie interesantākie modeļi. Ilmārs un Pauls apspriež gan nākamā gada gaidītākos jaunumus, gan vienradžus un džokerus starp ražotāju piedāvātajiem spēkratiem.

Artūrs Virbulis šoreiz skatītājiem pastāsta, kura ir Airtona Sennas mīļākā trase, kur pavisam nesen norisinājušies dramatiski autosporta notikumi. Tāpat arī "ZeKurbulis" komanda pārspriež, cik izmaksāja, iespējams, dārgākā avārija autosporta vēsture un par cik iespējams iegādāties lietotu F-1 čempiona formulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!