Portāls "Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju aicina noskatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu "ZeKurbulis". Šoreiz raidījuma studijā notiek asa diskusija starp principiāliem pretiniekiem – Latvijas Motosporta federācijas (LaMFS) prezidentu Mārtiņu Lazdovski un Latvijas Alternatīvās motosporta asociācijas (LAMA) vadītāju Aināru Vilciņu. Tāpat arī viesos šoreiz ir Eiropas autokrosa vicečempions Ervins Grenčs ar dēlu, Eiropas junioru čempionu Justu Grenču.

Šoreiz "ZeKurbulis" studijā viesus uzņem Ģirts Timrots, kurš uz diskusiju aicinājis LaMFS prezidentu Mārtiņu Lazdovski un LAMA vadītāju Aināru Vilciņu. Kas ir konflikta cēlonis abu organizāciju starpā un vai federācija tīši gremdē sacensību organizatorus? Vai Latvijā ir nepieciešama vienota sportistu sagatavošanas un licencēšanas sistēma? "ZeKurbulis" meklē atbildes uz neērtiem un abām pusēm sāpīgiem jautājumiem.

"ZeKurbulis" studijā viesojas arī titulētie autokrosa braucēji – tēvs un dēls Ervins un Justs Grenči. Abi sportisti var lepoties ne tikai ar ģimenes spēku un vienotību, bet arī ar lieliskiem panākumiem aizvadītajā Eiropas autokrosa čempionātā. Ervins tajā izcīnīja uzvaru "SuperBuggy", bet Justs – "JuniorBuggy" klasē. Kā gadu gaitā attīstījies bagiju sports un vai tēvs un dēls nākotnē stāvēs uz viena pjedestāla, to noskaidros ZeKurbulis komanda.

Bet ar citām autosporta aktualitātēm raidījuma skatītājus iepazīstinās autosporta žurnālists Artūrs Virbulis. Ir noslēgusies rallijkrosa sezona, un šoreiz uzmanības centrā ir motokrosa braucēja Jāņa Baumaņa Pasaules RX čempionātā iegūtā balva "Labākās aktivitātes sociālajos medijos".

Artūrs ir sagatavojis arī ziemas autosporta notikumu apskatu, skaidrojot, kur un kā amatieriem un profesionāļiem pieteikties gaidāmajām sacensībām. Savukārt Ilmārs pastāstīs par "MotoGP" sezonas noslēgumu un lielās intrigas atrisinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!