Zviedrijas kalnuslēpotājs Johans Olsons publiskojis fotogrāfijas un video ar savu jaunāko pārbūvēto automobili – 800 zirgspēku jaudīgo "Mercedes-Benz G500 4×4²". Šo modifikāciju viņš nosaucis par godu savam brālim "Lord Hans".

"Mercedes-Benz G500 4×4²" pārbūvi veica Holandes tūninga kompānija "Absolute Motors". Apgalvojums par motora 800 zirgspēku jaudu pagaidām ir tikai aptuvens. Olsons sola tuvākajā laikā šo spēkratu vest uz jaudas stendu un nomērīt precīzu tā veiktspēju.

Neskaitot dzinēja jaudas palielināšanu, apvidus automobilim ir uzlabota balstiekārta, uzstādīti papildu lukturi, bezceļu braukšanai piemērotas riepas, "ķengursitamais" stienis, jumta bagāžnieks, uz kura uzlikts rezerves ritenis, degvielas kannas, kā arī lāpsta un cirvis. Vairums virsbūves paneļu ir izgatavoti no oglekļa šķiedras, bet pagarināto gaisa tveršanas traktu izstrādājis elitārā tūninga kompānija "Brabus".

Atgādinām, ka Olsons jau vairāku gadu garumā lepojas ar speciāli sev izgatavotām ekskluzīvu automobiļu modifikācijām. Šovasar viņš atrādīja savu jaunāko veikumu – 810 ZS jaudīgu "Rolls-Royce Wraith". Pirms tam viņš lepojās arī ar 800 ZS jaudīgu "Lamborghini Murcielago", "Audi RS6" u.c.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!