Portāls "Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" piedāvā noskatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu "ZeKurbulis". Šoreiz studijas viesi ir motofrīstaila leģenda Mārtiņš Aleksandrovičs un rallija eksperts Mārtiņš Dzenītis.

"ZeKurbulis" vadītājs Pauls Timrots uz sarunu aicinājis motofrīstaila meistaru Mārtiņu Aleksandroviču jeb Alex. Pēc moto karjeras beigšanas viņš jau paspējis debitēt profesionālajā autosportā, auto šosejā ar "Volgu" uzrādot 44 sekunžu apļa laiku.

Šobrīd tiek būvēts sportista pirmais žigulis, ar ko plānots startēt sacensībās arī ārpus Latvijas robežām. Tāpat Alex skatītājiem pastāstīs par aizvadīto "Arena Kross" sacensību veiksmēm un neveiksmēm cīņā ar dubļiem.

Rallija eksperts un "LMT Autosporta Akadēmijas" idejas autors Mārtiņš Dzenītis ar "ZeKurbulis" komandu pārrunā ralllija un rallijsprinta "paralēlās dzīves". Katrā no disciplīnām šobrīd Latvijā ir katastrofāli maz dalībnieku, tāpēc, lai izdzīvotu, ir jāapvienojas. Kā izskatīsies rallija piramīda un kā to saturēt kopā nākamajos gados, to šoreiz apsprieda "ZeKurbulis" studijā.

Artūrs Virbulis skatītājiem piedāvās tēmu – vai autosports un virtuālā vide nākotnē ies roku rokā. Un vai "F-1 2017" datorspēle ir veids, kā F-1 mēģina piesaistīt jauniešu auditoriju? Bet Ilmārs Līkums ieskatīsies reālās pasaules F-1 aktualitātēs un vērtēs vienas no interesantākajām moto sporta sacīkstēm pēdējos gados – "MotoGP" pasaules čempionāta posmu Filipailendā, Austrālijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!