Trešdien, 25. oktobrī, Igaunijas premjerministra "Audi A8" limuzīns Tallinā iekļuva ceļu satiksmes negadījumā – ielu krustojumā tā sānos ietriecās "Mercedes-Benz" apvidus automobilis. Premjers tobrīd atradies automobilī, bet avārijas rezultātā traumas nav guvis, vēsta Igaunijas "Delfi" portāls.

Avārijas brīdis tika iemūžināts ar videoreģistratoru aizmugurē braucošajā apsardzes automobilī. Kā redzams publicētajā video, premjera šoferis ar "Audi A8" limuzīnu krustojumu šķērsoja pie luksofora dzeltenā signāla. Savukārt "Mercedes-Benz" vadītājs pienācīgi nepārliecinājās, vai pa galveno ceļu kāds vēl brauc, kā rezultātā notika sadursme.

Atgādinām, ka līdzīgs ceļu satiksmes negadījums savulaik ir noticis arī premjerministram Latvijā. Tas notika vēl 2008. gada vasarā, kad premjers bija Ivars Godmanis, un "Audi A8" limuzīna sānos ietriecās satiksmes mikroautobuss. Godmanis guva deniņu kaula plīsumu un galvas smadzeņu satricinājumu. Četrus gadus vēlāk abiem avārijā iesaistītajiem šoferiem tika piespriesta nosacītā brīvības atņemšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!