Šefpavārs un TV personība Džeimijs Olivers (Jamie Oliver) kopā ar "Jaguar Land Rover" ir radījuši ideālo virtuvi uz riteņiem, tādējādi izceļot "Land Rover Discovery" daudzpusību. Džeimija pēc pasūtījuma izgatavotais ģimenes apvidus automobilis ir aprīkots ar dažādām virtuves ierīcēm, tai skaitā lēnvāres katlu, grilu, saldējuma mašīnu, olīveļļas dozatoru un pat sviesta kūlēju.

"Jaguar Land Rover" nodaļa "Special Vehicle Operations" (SVO) sadarbojās ar Džeimiju, kurš ir ilggadējs "Land Rover" entuziasts un klients, lai īstenotu viņa vīziju. Rezultāts ir patiešām unikāls – tas ir vienīgais "Discovery" automobilis pasaulē, kura viduskonsolē atrodas tosteris, bet jūgvārpsta griež grilēšanas iesmu. Citu atjautīgo ierīču klāstā ietilpst lēnvāres katls, kas novietots līdzās dzinējam, makaronu gatavošanas ierīce, gāzes plīts, kā arī izvelkams galds un darba virsma. Aizmugurējos logos ir pat garšaugu dārziņš un garšvielu plaukts.

"Es devu "Land Rover" grūtu uzdevumu – radīt labāko virtuvi uz riteņiem. Es vēlējos un pieprasīju daudz, bet tas, ko viņi izdarīja, mani patiešām pārsteidza. Es nedomāju, ka viņi spēs blakus dzinējam ievietot lēnvāres katlu, bet kabīnē – olīveļļas dozatoru, taču viņi to izdarīja. Rezultāts ir iespaidīgs "Discovery" automobilis, kas ir ideāli piemērots man un manai ģimenei – mēs to mīlam. Šis unikālais modelis ļauj pacelt mūsu kulināros piedzīvojumus nākamajā līmenī," preses paziņojumā unikālo spēkratu komentē Džeimijs Olivers.

SVO komanda lepojas, ka padarīja neiespējamo iespējamu, un ir vienlīdz apmierināta, ka varēja īstenot Džeimija idejas. "Mūsu komanda nevarēja iedomāties, ka kāds kādreiz tai lūgs radīt riteņu diskus, kas kuļ sviestu, tāpēc sadarboties ar Džeimiju, lai piepildītu viņa sapņus, bija patiešām aizraujoši. Viņš ar šo daudzpusīgo automobili vēlējās pārkāpt neiespējamā robežas, un mūsu komanda pilnībā nodevās šim uzdevumam," norāda Deivids Fērberns, SVO produktu personalizēšanas nodaļas vadītājs.

""Discovery" ļauj mūsu klientiem padarīt katru dienu par piedzīvojumu, un šis īpašais automobilis sniegs Džeimijam un viņa ģimenei iespēju pagatavot lieliskas maltītes, kur vien viņi vēlēsies. SVO ir izveidojis speciālu komandu, kas palīdz mums pilnībā izprast mūsu visprasīgāko klientu vēlmes un pielāgot automobiļus to dzīvesveidam," informē Fērberns.

Pateicoties līdz pat 2500 litru bagāžas nodalījuma ietilpībai un atjautīgām novietnēm mūsdienīgas ģimenes mantām, septiņvietīgais "Discovery" bija ideāli piemērots, lai SVO komanda varētu to pārveidot. Tajā ir daudz vietas speciāli veidotai alumīnija izlietnei, plakanekrāna TV un izvelkamai virtuves darba virsmai, ko var izmantot arī kā pusdienu galdu. Tāpat tajā ir garšvielu atvilktne, speciāls miezeris ar piestu un "Land Rover" grils.

Automobiļa izstrādes process tiks detalizēti atspoguļots Džeimija trīs sēriju raidījumā viņa "Food Tube" kanālā, tāpat parādot, kā viņš speciāli pielāgotajā "Discovery" gatavo savai ģimenei maltītes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!