Foto: DELFI

Otrdien, 17. oktobrī, "Jaguar" autosalonā Rīgā mediju brokastīs tika prezentēts markas jaunākais apvidnieks "E-Pace". Jauno "Jaguar" modeli aplūkot bija ieradies arī markas vēstnesis Latvijā Intars Busulis. Jebkurš interesents "E-Pace" modeli klātienē "Jaguar" autosalonā var apskatīt līdz 19. oktobrim, jo pirmie tirdzniecības eksemplāri Latvijā gaidāmi tikai nākamā gada sākumā.

"Jaguar E-Pace" ir šīs markas jaunākais modelis un mazākais apvidnieks, kas tiks pozicionēts pakāpienu zem jau pazīstamā "F-Pace". "Jaguar" vēsturē otrais apvidus auto modelis ir 4,4 metrus garš un tā bagāžas nodalījuma tilpums ir 577 litri.

Sākotnēji "Jaguar E-Pace" pircēju izvēlei tiks piedāvāti trīs dīzeļa un divi benzīna dzinēji – visi četrcilindru un ar turbopūti. Dīzeļmotori ir ar 150, 180 vai 240 zirgspēku jaudu, bet benzīna – ar 250 un 300 ZS. Spēka agregāti sajūgti ar deviņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Tāpat "Jaguar E-Pace" ir plašs elektronisko drošības un komforta sistēmu piedāvājuma klāsts. Piemēram, tam ir pieejama "Jaguar" jaunās paaudzes multimediju sistēma ar skārienjutīgo ekrānu un "Jaguar Land Rover InControl" aplikācijām, tostarp "Spotify".

"Jaguar E-Pace" cena Latvijā ir no 35 700 eiro (ieskaitot PVN), tomēr lētākā versija ar pilnpiedziņu maksā no 40 500 eiro. Savukārt visbagātīgākā standarta komplektācija – ar 300 ZS benzīna dzinēju, pilnpiedziņu un "HSE" aprīkojuma līmeni – 63 300 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!