Foto: AFP/Scanpix

Leģendārā F-1 čempiona Mihaela Šūmahera bijušais menedžeris Villijs Vēbers aicinājis vācu pilota ģimeni beidzot tomēr atklāt patiesību par viņa veselības stāvokli.

"Man ļoti žēl, ka Mihaela cienītāji nezina patiesību par viņa veselību," portāls"TZ" citē Vēberu. "Kāpēc viņiem nesaka taisnību? Viņi taču uztraucas par Šūmahera stāvokli. Savukārt minējumi tikai rada jaunas baumas."

Kā zināms, 2013. gadā, ar ģimeni slēpojot kalnos, Šūmahers krita un guva smagu galvas traumu. Pēc tam viņš ilgstoši atradās komā, vēlāk tika pārvietots uz rehabilitācijas klīniku Lozannā un beigās pārvests uz savu māju Šveicē. Šūmahera ģimene vairākkārt norādījusi, ka pilota veselības stāvoklis ir privāta lieta un par to ziņas sabiedrībai netiks sniegtas.

Jaunākā informācija, ko oktobra sākumā izplatīja vācu izdevums "Auto Bild" liecina, ka Šūmahera svars nokrities līdz 45 kg, bet augums sarāvies no 174 līdz 160 cm. Turklāt viņš atkal esot pieslēgts pie mākslīgā elpošanas aparāta. Kāds no Šūmahera ģimenes locekļiem pastāstīja, ka vācu pilots atkal esot komā un "pēdējiem spēkiem cīnās par savu dzīvību".

Pirms tam parādījās ziņas, ka Mihaelu Šūmaheru varētu pārvest uz slavenu klīniku ASV, kas specializējas galvas smadzeņu traumās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!