Portāls "Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" piedāvā noskatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu "ZeKurbulis". Šoreiz "ZeKurbulis" studijas viesi būs jaunais Eiropas rallijkrosa vicečempions Artis Baumanis un "Latvijas Mobilā Telefona" (LMT) prezidents Juris Binde, kurš zināms arī kā pieredzes bagāts automodelists.

Artis Baumanis aizvadītajā nedēļas nogalē Vācijā izcīnīja sudrabu un Eiropas vicečempiona titulu "Super 1600" klasē. Līdz ar to autosporta aprindās leģendārā Baumaņu ģimene kopīgiem spēkiem ir savākusi pilnu medaļu komplektu. Vai Artis nākamsezon tiks līdz zeltam ar "Audi" – to noskaidros raidījuma vadītājs Pauls Timrots.

Savukārt Juris Binde uz "ZeKurbulis" studiju līdzi paņēmis īpašu, paša būvētu auto modeli – 1960. gadu ātruma sacensību auto ar 2,5 kubikcentimetru iekšdedzes dzinēju. "ZeKurbulis" komanda izjautā Juri Bindi par automodelisma tradīciju, konstruktora spējām un tehniskajām zināšanām, kas mūsdienās kļūst par retumu. Tāpat arī eksperti pārrunās, kurp mūs aizvedīs auto evolūcija un vai pašbraucošās automašīnas pieliks punktu mūsdienu autosportam.

Runājot par autosporta aktualitātēm, Artūrs Virbulis pastāstīs par F-1 notikumiem un lielākajiem zaudētājiem – "Ferrari" komandu un Sebastianu Fetelu. Priekšā gaidāma F-1 milžu cīņa, kurā "ZeKurbulis" komandai ir savs favorīts. Savukārt Ilmārs Līkums dalīsies iespaidos pēc Pasaules čempionāta rallijkrosā apmeklējuma Vācijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!