Foto: Facebook.com/anda.upmale
"3. oktobris ir mana un Jāņa otrā dzimšanas diena," raksta avārijā cietusī Anda, kura aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus.

"Uz Liepājas šosejas, krustojumā ar ceļu Dobele - Tukums, ap pulksten 14 mūs uz galvenā ceļa nepalaida Vācijas pilsonis, neievērojot "Stop" zīmi. Šis ir viens no šosejas melnajiem punktiem bez jebkādiem ātruma samazinājumiem. Un neregulējams krustojums," situāciju skaidro cietusī.

"Rezultātā Vācijas pilsonis ietriecās Jāņa automobiļa durvīs, uzmetām vairākus kūleņus līdz grāvim. Šīs pāris sekundes likās, ka velkas mūžību, un tā nav realitāte. Šī diena pagāja kā murgs, ko nekad vairs negribam atcerēties. Mēs meklējam aculiecieniekus, jo Vācijas šoferis apgalvo, ka ir braucis pa to pašu ceļu un virzienu kuru mēs," sarežģījumu precizē Anda.

"Paldies tiem vīriešiem, kuri apstājās un izvilka mūs no mašīnas, kas bija uz sāniem. Esam pazaudējuši dzelžus un daļu profesionālās iedzīves, bet tie ir tikai dzelži. Mēs esam dzīvi un, paldies Dievam, sveikā tikai ar pamatīgu šoku un dažiem sastiepumiem. Lūdzu, esiet ar mums savās domās un lūgšanās! Katra labā doma par mums ir atbalsts!" rezumē Anda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!