Foto: Publicitātes foto

Kompānija "AvtoVAZ" ražošanā ieviesusi visdārgāko "Lada 4x4" jeb "Ņiva" modifikāciju – "Bronto", kura ir šī apvidus automobiļa paaugstinātas pārgājības modifikācija.

No standarta "Lada 4x4" jaunā "Bronto" versija atšķiras ar paplašinātām riteņu arkām, paaugstinātu klīrensu, pastiprinātu aizmugurējo tiltu, stingrākām atsperēm un amortizatoriem ar palielinātu gājienu, pašbloķējošo diferenciāli gan aizmugurējā, gan priekšējā riteņu tiltā, kā arī ABS bremzēm.

Jau standarta aprīkojumā "Lada 4x4 Bronto" būs gaisa kondicionētājs, stūres pastiprinātājs, uzlabota skaņas izolācija, elektriski paceļami logu stikli, priekšējo sēdekļu apsilde, 15 collu riteņu diski ar bezceļu braukšanai piemērotām riepām, kā arī elektriskie sānskata spoguļi.

"Lada 4x4 Bronto" aprīkota ar 83 zirgspēku 1,7 litru benzīna dzinēju un manuālo pārnesumkārbu. No vietas līdz 100 km/h robustais apvidnieks paātrinās 18 sekundēs.

"Lada 4x4 Bronto" maksā no 676 līdz 740 tūkstošiem rubļu (9944 līdz 10 886 eiro), kas ir par 168 tūkstošiem rubļu (2471 eiro) dārgāk nekā līdz šim visdārgākā "Lada 4x4" modifikācija "Urban".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!