Foto: Publicitātes attēli

No šī gada 2. oktobra durvis vērs jauns "Škoda" pilna servisa dīlera centrs "Green Motors" Rīgā, Krasta ielā 5. Dīlera centra atvēršana ir pirmais un būtiskākais posms "Škoda" zīmola izplatīšanas restrukturizācijā Latvijā, par kuru jau rūpējas jaunais zīmola importētājs Latvijā – "Auto 100" Latvijas filiāle.

Dīlera centrā būs plašs "Škoda" automašīnu modeļu klāsts. Jaunais dīleris sola ātrāku, pieejamāku un uzticamāku "Škoda" servisu, kurā pieejami garantijas un pēcgarantijas auto aprūpes pakalpojumi, ievērojot rūpnīcas noteiktos klientu apkalpošanas un tehnoloģiskos standartus.

"Mūs iedvesmo gudri izaicinājumi. Mūsu mērķis ir, lai "Škoda" kļūst par vienu no vadošajiem auto zīmoliem Latvijā. Tāpēc īsā laikā, neatlaidīgi un mērķtiecīgi strādājot kopā ar "Green Motors" komandu, esam pirmā posma noslēgumā," norāda Māris Jansons, "Auto 100" Latvijas filiāles vadītājs.

"Jaunais "Škoda" dīleris oktobrī uzsāks darbu mūsdienīgās, ērtās telpās, kuras atbilst nozares tendencēm un mūsu zīmola kultūrai. Tomēr rāmais Daugavas plūdums un Krasta ielas straujā satiksme aiz salona logiem mudina virzīties tālāk – drīzumā Rīgā sagaidīsim kāroto "Karoq" modeli, kuram paredzam spožu nākotni Latvijas tirgū," skaidro Jansons.

"Tāpat, līdz ar dīleru tīkla restrukturizācijas pirmās kārtas noslēguma darbiem, esam pulcējuši arī citus investorus un turpinām darbu pie dīleru tīkla attīstības gan Rīgā, gan Latvijas reģionos. Mums būs par ko stāstīt un ko piedāvāt," rezumē "Auto 100" Latvijas filiāles vadītājs.

"Škoda" automašīnu salons un oficiālais servisa centrs "Green Motors" būs atvērts no pirmdienas līdz sestdienai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!