Portāls "Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" piedāvā noskatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu "ZeKurbulis", kas šoreiz notiek Biķernieku trasē un tajā raidījuma izaicinājumu meistarības braucienam "Gāzi grīdā, stūri otrādi" pieņems Latvijas autosporta zvaigznes – rallija piloti Mārtiņš Sesks un Māris Neikšāns, drifteris Kristaps Blušs, autokrosa braucēja Beāte Klipa un motofrīstaila meistars Mārtiņš Aleksandrovičs.

Lai pārliecinātos par čempionu prasmēm un gatavību nedēļas nogalē gaidāmajam Zvaigžņu braucienam "Mūsa Raceland" trasē, "ZeKurbulis" sportistus izaicināja izbraukt ar savdabīgi ķīlētu žiguli, kam stūre griežas un vienu pusi, bet auto brauc uz pretējo. Kuram no godalgotajiem braucējiem tas izdevās labāk – to uzzini šī vakara raidījumā "ZeKurbulis".

Savukārt sacensību rīkotājs Jānis Bergs sarunā ar Paulu atklās, kā Bauskas trasē notiks Zvaigžņu brauciens un Latvijas rallijkrosa kausa izcīņas turpinājums. Šajā posmā sportisti sacentīsies spēkiem, startējot ar vienādiem "Volvo" markas auto.

"ZeKubulis" komanda būs klāt arī šajās sacensībās, lai jau 7. septembrī piedāvātu pašus aizraujošākos sacīkšu un Zvaigžņu brauciena momentus.

Raidījums "ZeKurbulis" un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē "LMT Straume", "LMT Viedtelevīzijā" un internetā. Skatītāji aicināti izteikt savas domas "Twitter" diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!