Foto: Publicitātes foto
Baltijas četru stundu izturības čempionā, kas norisināsies jau šajās brīvdienās – 19. augustā – "Eneos Riga Summer Race" ietvaros, pieteikušās 22 komandas no Baltijas valstīm un Somijas. Šī brīža kopvērtējuma līderi pēc trim aizvadītiem posmiem ir lietuviešu "Nero-GSR racing team" ar "VW Golf GTI TCR" automašīnu.

Dalībnieku sastāvs ir ļoti spēcīgs, un pretendenti uz uzvaru ir ne viena vien komanda. Uz starta stāsies "EST1 Racing team" ar pazīstamajiem igauņu braucējiem Raimo Kulli un Stenu Pentusu sastāvā, startējot ar "Porsche Caymann GT4", tāpat par uzvaras pretendentiem var uzskatīt sezonas līderus "Nero-GSR racing team" ar "VW Golf GTI TCR", "Skuba Dream Team" ar "Porsche GT3 997" un "Rotoma Racing" ar "BMW M3", kā arī mūsu pašu "Flash Racing Team" ar "BMW 330d".

Pirmo reizi Baltijas čempionātā uz starta stāsies divas spēcīgas somu braucēju komandas – "KSB Racing" ar "Chevrolet Camaro" automašīnu un "LMS Racing" ar "SEAT Leon TCR".

Starp 15 lietuviešu, divām Somijas un divām Igaunijas komandām uz starta redzēsim arī trīs latviešu komandas – "Bruno Racing Team", "Viptuning" un "Flash Racing Latvia".

"Flash Racing Latvia" šobrīd pēc trīs aizvadītajiem posmiem ieņem 13. pozīciju sezonas kopvērtējumā un otro vietu D2 klasē. "Bruno Racing Team" ir A2000 klases līderi, kamēr "Viptuning", cīnoties ar tehniskām neveiksmēm, A3000+ klasē ieņem 6. vietu.

Pēc aizvadītajiem trim posmiem A2000 klasē aiz "Bruno Racing Team" otrajā pozīcijā atrodas "RM Klubas". A3000 klases līderi ir "Greičio Akademija I", A3000+ klasē pirmo vietu ieņem šī brīža kopvērtējuma līderi "Nero-GSR racing team". D1 klases pirmo vietu ieņēmuši "Sparti reklama – PF Kekava racing team", bet GT klasē pirmo vietu šobrīd ieņem kopvērtējuma trešās vietas ieguvēji "Rotoma Racing". X1 klases līderi ir "Samsonas Racing" komanda.

Izturības komandu starts paredzēts sestdien, 19. augustā, pulksten 16, un sacīkstes varēs vērot ne tikai Biķernieku trasē, bet arī tiešraidē portālā "Delfi".

Biļetes uz "Eneos Riga Summer Race" var iegādāties "Biļešu Serviss" kasēs un internetā Bilesuserviss.lv. Divu dienu ieejas biļešu cena ir 15 eiro, vienas dienas – 10 eiro. Pasākuma dienā būs iespējams iegādāties vienas dienas biļetes tikai tribīnēs, cena – septiņi eiro. Bērniem līdz 12 gadu vecumam pieaugušo pavadībā ieeja brīva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!