Foto: DELFI

Saistībā ar "Škoda Auto" stratēģijas maiņu Baltijā SIA "Karlo Motors", kas 15 gadus pildīja importētāja pienākumus "Škoda" automašīnu izplatīšanā Latvijā, pārtrauc sadarbību ar "Škoda Auto" automašīnu izplatīšanā un uzsāk jaunu attīstības ciklu.

""Karlo Motors" stratēģiskie plāni ir turpināt nodrošināt kvalitatīvu servisu klientu apkalpošanā un kļūt par multizīmola izplatīšanas uzņēmumu, paralēli turpinot apkalpot savus ilggadīgos klientus un sniegt jaunus un labākus servisa un automašīnu piedāvājumus," saka valdes priekšsēdētājs Aivars Apkalns.

"Mūsu ideoloģija ir zaļāks autoparks, pieejamāks auto katram pircējam. Tādēļ strādāsim vēl labāk un atradīsim katram klientam labāko risinājumu," sola Apkalns.

"Sākot savu stratēģisko plānu īstenošanu, "Karlo Motors" šā gada septembrī atvērs autorizētu "Citroёn" autocentru Rīgā, Biķernieku ielā 120, saglabājot autorizētos "Škoda" servisus Biķernieku ielā 120 un Kleistu ielā 31, kā arī "Volkswagen" (VW) un "VW Nutzfahezeuge" Kleistu ielā 31," turpmāko darbību komentē "Karlo Motors" valdes priekšsēdētājs.

"Nākamie attīstības soļi ir līdz jaunajam gadam pievienot vēl divus auto zīmolus, kurus plānojam no sākuma izvietot autosalonā Kleistu ielā 31, kas ir pierādījis sevi ar ļoti ērtu lokāciju klientiem. "Karlo Motors" sevi apliecinājis kā ļoti profesionālu komandu ar 15 gadu pieredzi VW auto grupas automašīnu apkalpošanā un daudzkārtēju uzvarētāju ražotāju Pasaules čempionātos, kas arī apliecina mūsu darba kvalitāti. Par jaunumiem "Karlo Motors" attīstībā sekos paziņojumi septembrī. Novēlam jaunajam "Škoda" izplatītājam veiksmi," rezumē Apkalns.

Šajā pašā dienā "Auto 100" paziņoja, ka no rudens pārņem "Škoda" importētāja tiesības Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!