Foto: DELFI

10. jūlijā noslēgsies FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posma "Neste World RX of Latvia" C tribīņu ieejas biļešu iepriekšpārdošana, un, kākot ar 11. jūliju, ieejas biļešu cena tiks paaugstināta no 55 uz 65 eiro, informē sacensību rīkotāji.

"Tuvojoties tribīņu piegādātāja noteiktajam termiņam, esam spiesti pieņemt gala lēmumu par pasūtāmo konstrukciju izmēriem un sēdvietu skaitu. Jau esam pieņēmuši lēmumu par B tribīnes izmēriem, un šobrīd atlicis vien izlemt par C tribīni, kas atrodas vistuvāk lielajam trases tramplīnam. Lai visiem interesentiem būtu iespēja iegādāties sēdvietu ar skatu uz Biķernieku rallijkrosa trases grants sekciju, aicinu izdarīt lēmumu par biļešu iegādi šonedēļ, kad tas vēl ir iespējams iegādāties par zemāku cenu," norāda "RA Events" direktors Raimonds Strokšs.

"Neste World RX of Latvia", kas risināsies 16. un 17. septembrī, sacensību vērošanai paredzētas kopumā sešas skatītāju zonas – A un D (pastāvīgās Biķernieku trases tribīnes), B, C un VIP (pagaidu tribīnes ar sēdekļiem) un ST (stāvvietas).

Visas ieejas biļetes būs derīgas abām sacensību dienām – gan sestdienai, gan svētdienai, sniedzot autosporta līdzjutējiem iespēju klātienē vērot leģendārus ārvalstu sacīkšu braucējus Peteru Solbergu, Sebastjēnu Lēbu, Kenu Bloku, Matiasu Ekstromu un talantīgos latviešus Reini Nitišu un Jāni Baumani.

Ieejas biļešu cenas pakārtotas skatītāju zonu izvietojumam un trases pārredzamībai – lētākās biļetes ir iegādāties stāvvietu zonā, tās maksā 25 eiro, bet sēdvietas, no kurām var pārredzēt lielu daļu trases maksā, sākot no 35 eiro. Sēdvietas tribīnēs nav numurētas, ļaujot skatītājiem pašiem izvēlēties sev vēlamo skatu vietu.

Bērniem, kuri sacensību norises dienā nebūs sasnieguši 7 gadu vecumu, ieeja pasākuma norises vietā būs bez maksas, savukārt bērniem, kuru vecums pasākuma norises dienā būs no 7 līdz 12 pilniem gadiem ieskaitot, iespējams iegādāties ieejas biļeti ar 25% (A, B, C, D un ST) vai 50% (VIP) atlaidi. Pie ieejas CSDD Biķernieku trases teritorijā būs jāuzrāda derīgs dokuments, kas apliecina bērna vecumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!