Portāls "Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju "LMT Straume" aicina ceturtdien, 22. jūnijā, no plkst. 19.30 skatīties jaunāko piedzīvojumu un ātruma raidījumu "ZeKurbulis". Raidījumā viesosies snovbordists Toms Petrusevičs un Rīgas Motormuzeja direktora vietnieks Andrejs Beļinskis, bet Ilmārs Līkums ir sagatavojis īpašu reportāžu par par Lemānas 24 stundu sacensību debitantu Konstantīnu Calko.

Šoreiz "ZeKurbulis"skatītājiem būs iespēja redzēt reportāžu, ko auto žurnālists Ilmārs Līkums ir izveidojis par Konstantīna Calko startu Lemānā un prestižajās sacensībās gūto pieredzi. Konstantīns Calko ir pirmais latviešu autosportists, kurš piedalījies un sasniedzis finišu Francijā notiekošajās leģendārajās izturības sacensībās.

Ekstrēmo sporta veidu cienītājiem būs iespēja uzzināt par Latvijas snovbordista Toma Petruseviča ceļu uz Olimpiskajām spēlēm. Toms pārstāv mūsu valsti divās snovborda disciplīnās – "slopestyle" un "Big Air" . Snovbordists raidījuma vadītājam Paulam Timrotam pastāstīs gan par treniņu procesu, gan par saviem jaunās snovborda sezonas plāniem.

Savukārt Rīgas Motormuzeja direktora vietnieks Andrejs Beļinskis iepazīstinās ar muzeja jauno izstādi "Autoskola – vakar, šodien, rīt". Tā noteikti jāredz ikvienam automobiļu vēstures interesentam.

Kā ierasts, auto žurnālists Artūrs Virbulis ziņos par aktuālākajiem motoru sporta notikumiem Latvijā un pasaulē. Tāpat arī skatītājiem būs iespēja iepazīties ar auto jaunumiem, šoreiz tas ir lielais "VW Polo", "BMW 6 GT", pilnpiedziņas "Civic Type-R" un "Jaguar XF Sportbrake".
Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā.

Raidījuma skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!