Foto: Publicitātes foto
Amerikāņu automobiļu marka "Lincoln" prezentējusi jaunās paaudzes "Navigator" apvidus automobiļa pagarināto versiju "Extended", kura būs vislielākis un visdārgākais automobilis šī ražotāja piedāvājumā.

"Extended" modifikācija ir par 30 centimetriem garāka nekā standarta "Lincoln Navigator". Tās kopgarums sasniedz 5,64 metrus, bet riteņu garenbāze salīdzinājumā ar standarta modeli palielināta par 25 centimetriem.

Vēl no standarta "Lincoln Navigator" pagarinātais "Extended" atšķiras ar lielākām aizmugurējām durvīm. Virsbūves pagarinājums ļāvis nodrošināt visplašāko vietu aizmugurē sēdošajiem sī segmenta apvidus automobiļu konkurencē, apgalvo ražotājs.

"Lincoln Navigator" pagarinātā versija ir pieejama arī versijā ar trim sēdekļu rindām. Šādā gadījumā bagāžas nodalījuma tilpums ir 425 litri.

Tirdzniecībā jaunais "Lincoln Navigator" un tā pagarinātā versija "Extended" nonāks šoruden. Standarta versijā šis apvidnieks maksās no 72 tūkstošiem dolāru (64 tūkstošus eiro), bet pagarinātajā – no 81 tūkstoša dolāru (72 tūkstoši eiro).

Visgreznākajā modifikācijā "Black Label" pagarinātais apvidnieks maksās no 96 905 dolāriem (86 tūkstoši eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!