Foto: Rihards Baumanis
Jau pavisam drīz noslēgsies pasaules rallijkrosa čempionāta ("World RX") posma "Neste World RX of Latvia" skatītāju tribīņu B un C ieejas biļešu iepriekšpārdošana, tāpēc sacensību rīkotāji aicina līdzjutējus laicīgi iegādāties biļetes, lai nepaliktu aiz Biķernieku trases nožogojuma.

"World RX" Latvijas posma rīkotāji ir unikālā situācijā, jo atšķirībā no citiem pasaules rallijkrosa čempionāta posmiem Rīgā lielākā daļa no skatītājiem paredzētajām tribīnēm ir jāuzbūvē "no nulles" un to ietilpība tribīņu ierīkotājiem ir jāizziņo krietnu laiku iepriekš.

"Neste World RX of Latvia" rīkotāji norāda, ka jau šobrīd pilnībā izpārdota ir A tribīne, B tribīnē atlikušas mazāk par pusi no iepriekšpārdošanā sākotnēji paredzētajām ieejas biļetēm, bet C tribīnē – atlikusi vien ceturtā daļa sēdvietu.

"Vēlamies skatītājiem atgādināt, ka pieejamo ieejas biļešu daudzums ir ierobežots, un precīzs sēdvietu skaits tiks pasūtīts atbilstoši iepriekšpārdošanā iegādāto biļešu skaitam," saka "RA Events" direktors Raimonds Strokšs. "Tamdēļ aicinu visus rallijkrosa draugus laicīgi apdomāt savus septembra plānus un neatlikt lēmuma pieņemšanu uz pēdējo brīdi, nodrošinot sev ērtu sēdvietu pasaules rallijkrosa čempionāta posma norišu vērošanai, kur līdzās leģendāriem autosportistiem sacenšas arī divi latvieši – Reinis Nitišs un Jānis Baumanis!"

"Mūsu ārvalstu partneris – vācu uzņēmums "Bender" - jau jūlijā noteikuši pēdējo termiņu, lai vienotos par septembrī nepieciešamo tribīņu izmēriem un sēdvietu skaitu," viņš piebilst. "Tas arī ir viens no iemesliem, kamdēļ ieejas biļešu tirdzniecību uzsākām jau pagājušā gada decembrī, dodot skatītājiem pietiekami ilgu laiku iegādāties ieejas biļetes par iespējami zemāko cenu."

"Neste World RX of Latvia", kas 16. un 17. septembrī risināsies CSDD Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, sacensību vērošanai paredzētas kopumā sešas skatītāju zonas – A un D (pastāvīgās Biķernieku trases tribīnes), B, C un VIP (pagaidu tribīnes ar plastmasa sēdekļiem) un stāvvietas. Sēdvietas tribīnēs nav numurētas, ļaujot skatītājiem pašiem izvēlēties sev vēlamo skatu vietu.

Visas ieejas biļetes būs derīgas abām sacensību dienām – gan sestdienai, gan svētdienai.

Bērniem, kuri "Neste World RX of Latvia" laikā nebūs sasnieguši 7 gadu vecumu, ieeja pasākuma norises vietā būs bez maksas, savukārt bērniem, kuru vecums pasākuma norises dienā būs no 7 līdz 12 pilniem gadiem (ieskaitot), iespējams iegādāties ieejas biļeti ar 25% (A, B, C, D un ST) vai 50% (VIP) atlaidi. Pie ieejas CSDD Biķernieku trases teritorijā būs jāuzrāda derīgs dokuments, kas apliecina bērna vecumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!