Savā ziņā mīkstu piezemēšanos piedzīvojis kāds motociklists ASV, kurš ar šo incidentu publicējis arī video, ko uzfilmējis ar pie ķiveres piestiprināto videokameru. Braucot pa lielceļu, motociklistam pēkšņi priekšā izbrauca automobilis, līdz kuram motociklists nenobremzēja, ietriecās aizmugurē un pats uzlidoja uz spēkrata baģāžnieka vāka.

Kā redzams video, motociklists brauca pa lielceļa joslu, kas atdalīta ar nepārtraukto horizontālo apzīmējumu un to transportlīdzekļi nedrīkst šķērsot. Tomēr pēkšņi šajā joslā iebrauc "Toyota Corolla", kuras vadītājs acīmredzami nepaskatījās sānskata spogulī. Motociklistam nespēja tik īsā distancē nobremzēt, tādēļ ietriecās "Toyota" aizmugurē un pats uzkrita uz šī spēkrata bagāžnieka vāka.

Interesanti, ka "Toyota" turpināja braukt, it kā nebūtu pamanījusi sadursmi. Motociklists ar dūri sita pa automobiļa aizmugurējo vējstiklu, lai autovadītājs apstātos. "Toyota" vadītājs pamazām samazināja braukšanas ātrumu un apstājās, pēc kā bija ļoti izbrīnīts, ka uz viņa spēkrata bija uzkritis motociklists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!