Atskaiti sociālajā tīmeklī "Instagram" par savu saulaino un jautro nedēļas nogali Jūrmalā publicējusi Latvijas dzeltenā un ekskluzīvā "Ferrari" turētāja Betija Markopa – viņa ar šo dzelteno "Mansory 4XX Siracusa Spider" pa šoseju traukusies ar 166 km/h, bet pēc tam ar vēl divām draudzenēm pa Jūrmalas ielām vizinājusies zilā "Lamborghini Huracan Spyder".

Kā redzams video, braukšana ar 166 km/h dzeltenajā "Ferrari", visticamāk, notiek uz Jūrmalas šosejas. Savukārt zilajā "Mansory" pārbūvētajā "Lamborghini" rodsterā viņa braukšanas laikā sēž uz virsbūves, kamēr divas draudzenes – pasažiera sēdeklī. Autovadītājs šajā video netiek parādīts.

Pārvadāt automobilī vairāk cilvēku nekā noteicis autoražotājs ir ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums. Minētais "Lamborghini" ir divvietīgs, bet tajā tobrīd brauca četri cilvēki. Tāpat arī pasažieri nav piesprādzējušies, kas arī ir ne tikai pārkāpums, bet ir arī bīstami, ja spēkratam pēkšņi ir strauji jābremzē.

Jau rakstījām, ka gan dzeltenais "Ferrari", gan zilais "Lamborghini" ir iegādāti, lai piedalītos jūlija sākumā no Rīgas startējošajā bagātnieku rallijā "Gumball 3000" komandas "Team Tsar" ietvaros.

A post shared by Žozefīna (@zozefe) on May 21, 2017 at 6:09am PDT

#bbsenses jewelry 14k gold leg chain with sapphire , 😍💋❤️
A post shared by Žozefīna (@zozefe) on May 21, 2017 at 5:53am PDT

A post shared by Žozefīna (@zozefe) on May 19, 2017 at 4:04am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!