Foto: Publicitātes foto

Maiami bāzētā kompānija "FJ Company", kas specializējas 40. sērijas "Toyota Land Cruiser" apvidus automobiļu restaurācijā un uzlabošanā, prezentējusi savu jaunāko projektu. Par pamatu savam projektam uzņēmums izmantoja 1972. gada apvidnieku, kura pārbūvē tika izmantotas modernas tehnoloģijas.

Klasiskajam "Toyota FJ40 Land Cruiser" apvidniekam tika restaurēts rāmis un virsbūve, tomēr balstiekārta tam tika uzstādīta no austrāliešu kompānijas "Old Man Emu". Tāpat spēkrats ieguvis modernu bremžu sistēmu, stūres pastiprinātāju un citu spēka agregātu.

Klasiskais "Toyota FJ Land Cruiser" tika aprīkots ar šīs japāņu markas "3 F-E" dzinēju, kas tika ražots 80. gadu beigās. Tas ir četrlitru benzīna motors, kas attīsta 155 zirgspēku jaudu un 303 ņūtonmetru griezes momentu. Spēka agregāts sajūgts ar piecpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

"FJ Company" ir saglabājis klasiskā apvidnieka interjera stilu, tomēr tajā ir uzstādījis gaisa kondicionētāju, sēdekļus ar apsildi un mūsdienīgu audiosistēmu.

Šāds klasiskais "Toyota FJ40 Land Cruiser" ar mūsdienu tehnoloģijām maksā no 55 tūkstošiem ASV dolāru (51 275 eiro), tomēr versijā ar pagarināto riteņu garenbāzi un "visām ekstrām" tāds izmaksā līdz pat 130 tūkstošus dolāru (121 195 eiro). Automobiļa konfigurators pieejams, klikšķinot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!