Par vispopulārāko reportāžu no aizvadītajā nedēļā notikušās Ženēvas autoizstādes internetā publicējis portāls "Coches.net", kā video "YouTube" videotēkā noskatījušies jau vairāk nekā pusmiljons cilvēku.

Sižeta autors Ženēvas autoizstādē apstaigāja visu autoražotāju stendus un palūdza to pārstāvjiem, kā pareizi ir izrunājama viņu pārstāvētās spēkratu markas nosaukums. Pavisam šim uzdevumam atsaucās vairāk nekā 30 automobiļu marku pārstāvji.

Turklāt reportieris markas nosaukumu lūdza izrunāt katra autoražotāja mītnes valsts pārstāvim. Vienīgi "Honda" stendā viņam neizdevās satikt kādu japāni. Šis video vēlreiz liek šaubīgos pārliecināties, ka, piemēram, pareizi ir "Lamborgīnī", nevis "Lambordžīnī".

Lai arī šis video varētu šķist kā joks, tomēr patiesībā autoražotājiem patiešām ir svarīgi, lai viņu nosaukums tiktu pareizi izrunāts visās pasaules malās. Savulaik, kad "Hyundai" ienāca ASV tirgū, tas izvērsa milzīgu reklāmas kampaņu, ka "Hyundai" ir izrunājams līdzīgi kā "Sunday" (svētdiena – tulk.). Nesen arī "Porsche" savā "YouTube" kanālā publicēja video, kā pareizi izrunājams šis vācu vārds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!