Laiskākam lapotājam nav ne jausmas, kas ir Kima Kardašjana, un pat virtuālās enciklopēdijas "Wikipedia" attiecīgais šķirklis nevieš īstu skaidrību, jo viņa ir viss kaut kas, bet ne kas konkrēts – latviski tādu cilvēku sauc par "multimākslinieku". Tomēr vislabāk Kardašjanas sūtību šaisaulē savulaik definēja "DELFI Izklaide" – Kimas izcilākā rakstura īpašība ir viņas iespaidīgais dibens.

Paliksim pie tā iespaidīgā dibena... tas ir, izcilākās rakstura īpašības un pastāstīsim, kādus tad automobiļus ir iecienījusi amerikāņu zvaigzne Kima Kardašjana. Attiecīgu video interviju Kardašjana sniedza interneta izdevumam "Autoblog".

Kā intervijā atklāj Kardašjana, viņas pirmais automobilis bija 1997. gada "BMW 328i" (E36 – rūpnīcas indekss) baltā krāsā. To viņai vecāki uzdāvināja 16 gadu dzimšanas dienā. Viņai šis automobilis ļoti paticis, bet drīz vien to sadauzīja. Avārija nebija smaga, viņai nokrita brilles, pēc kurām sniedzās, un nepamanīja, ka satiksmē priekšā esošais automobilis ir pastājies, un tajā ietriecās.

Ņemot vērā, ka Kimai ar tēvu bija vienošanās, ka avārijas gadījumā viņai pašai būs jāsedz izdevumi, Kardašjana atrada darbu apģērbu veikalā, lai segtu radīto skādi. Tomēr cietošais, uzzinot, ka Kima ir sabiedrībā pazīstamas ģimenes atvase, iesūdzēja viņu tiesā, lai piedzītu 20 tūkstoš dolāru morālo kompensāciju. Tad Kardašjinai nācās par incidentu tomēr pastāstīt savam tēvam.

Šobrīd Kimai Kardašjanai ir divi automobiļi – 2010. gada "Range Rover Sport". Kardašjana bija pirmā persona ASV, kura saņēma šī modeļa modernizēto automobili, to "Land Rover" viņai izsniedza pat divus mēnešus agrāk nekā pārējiem klientiem. Otrs Kimas spēkrats ir "Bentley Continental GTC" kabriolets.

Abi šie automobiļi ir melnā krāsā, lai arī pirms tam Kimai bijuši tikai baltas krāsas spēkrati. Tomēr, kļūstot vecākai, Kardašjana nolēma pāriet uz melniem automobiļiem, lai būtu mazāk uzkrītoša un klasiskāka.

Kā savu nākamo automobili Kima Kardašjana vēlētos kādu interesantu sportisko automobili. Viņa gan nezina, kādu tieši, jo pašlaik mīl savu "Bentley". Mirkli padomājusi, Kardašjana atbild, ka nākamo vērtu arī izvēlēties arī "Bentley" un tā gadījumā pat atgriezties pie baltās virsbūves krāsas. Bet varbūt tomēr "Lamborghini" – arī baltā krāsā.

Palm Springs 🌴
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 5, 2017 at 5:21pm PST

Calabasas in Dubai
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 19, 2017 at 12:10pm PST

🏎🚧🚦
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 18, 2017 at 7:22pm PST

Wonderland Magazine is out now! 📷 @petrafcollins
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 22, 2016 at 1:32pm PDT

Weekend vibes
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 1, 2016 at 3:55pm PDT

My visit to Ernest Hemingway's house in Cuba is on my app today! Link in my bio
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 18, 2016 at 11:00pm PDT

JUICY COUTURE TRACKSUITS GIVE ME LIFE!!!!! Check out my collection on my app! #AllPinkEverything #2007 #MajorClothAlert
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 14, 2016 at 3:52pm PST

📷 Juergen Teller for System Magazine
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 24, 2015 at 7:02pm PDT

Tonight's look- Proenza Schouler skirt, Margiela Blazer, Tom Ford heels
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jul 13, 2015 at 10:27pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!