Kompānija "Nissan" pašlaik notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentējusi modernizēto "Qashqai" modeli, kam tagad ir pieejama arī "ProPilot" autonomās vadības tehnoloģija, kā arī ieviests jauns augstākais komplektācijas līmenis "Tekna+".

"Nissan Qashqai" modernizācija skārusi kā eksterjera, tā arī interjera dizainu. Automobilim ir jauna dizaina radiatora priekšējais režģis, lukturi, buferi, bet salonā tam esot izmantoti augstākas kvalitātes apdares materiāli.

Atjauninātajam "Qashqai" modelis būs pieejams ar "ProPilot" autonomās vadības tehnoloģiju. Kontrolējot automobiļa stūres darbību, ātruma palielināšanas un bremzēšanas procesus, braucot pa vienas braukšanas joslas lielceļiem, šī tehnoloģija autovadītājam nodrošinās lielāku pārliecību, labāku kontroli un lielāku rīcības brīvību tad, kad tie to vēlēsies, gan intensīvas satiksmes apstākļos, gan braucot ar nemainīgi lielu braukšanas ātrumu.

Jaunais, augstākā līmeņa aprīkojuma līmenis "Tekna+" piedāvās jaunus sēdekļus ar "Nappa" ādas apdari. "NissanConnect" multimediju sistēmai ir jauna lietotāju saskarne, bet stūresrats šādā gadījumā ir aprīkots ar papildu pogām, vēl vairāk atvieglinot sistēmu vadību. Tāpat būs pieejama "Bose" audio sistēma ar septiņiem skaļruņiem.

Tirdzniecībā Baltijas valstīs modernizētais "Nissan Qashqai" nonāks jau šovasar.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!