Foto: Publicitātes foto

Kompānijas "Bentley" individuālo pasūtinājumu nodaļa "Mulliner" prezentējusi savu "Bentayga" versiju. "Mulliner" paredz ne tikai izmaiņas apvidus automobiļa eksterjerā un interjerā, bet arī papildu aprīkojumā.

"Bentley Bentayga Mulliner" vizuāli atšķiras ar virsbūves divtoņu krāsojumu, oriģināla dizaina 22 collu riteņu diskiem, kuru vidū "Bentley" emblēma nevis rotē līdzi diskam, bet ir statiska, līdzīgi kā "Rolls-Royce" automobiļos, un citādu virsbūves aerodinamisko elementu komplektu ar hromētu radiatora dekoratīvo režģi.

Arī interjers "Mulliner" modifikācijā ir pāršūts divos toņos, izmantojot kontrastējoša toņa diegus uz sēdekļiem un durvju apdares. Savukārt dekoratīvajā apdarē "Mulliner" versijā pieejamas jaunas, standarta modelim nepiedāvātas koka šķirnes un glancētās virsmas. Savukārt aizmugurējo pasažieru ērtībām ir ledusskapis un "Cumbria Crystal" kristāla glāzes.

Vēl "Mulliner" ir sarūpējis jaunu audio sistēmu "Bentley Bentayga" modelim, kas būšot viskvalitatīvākā šajā segmentā. Automobilis aprīkots ar 20 skaļruņiem, kuri kopumā attīsta 1950 vatu jaudu.

Tehniskā ziņā "Mulliner" versija salīdzinājumā ar standarta modeli palikusi bez izmaiņām. "Bentley Bentayga Mulliner" aprīkots ar 608 zirgspēku jaudīgu dzinēju, kas ļauj greznajam apvidniekam līdz 100 km/h paātrināties 4,1 sekundē un maksimāli sasniegt 301 km/h.

Plašākai sabiedrībai "Bentley Bentayga Mulliner" tiks parādīts nākamnedēļ notiekošajā Ženēvas autoizstādē, pēc kā šīs versijas apvidnieks nonāks arī tirdzniecībā. Šajā modifikācijā automobilis tiks izgatavots skaitā ierobežotā sērijā. Šī automobiļa cenu "Bentley" neatklāj.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!