Foto: Publicitātes foto

Franču automobiļu marka "DS", kas pieder autoražotājam "Citroen", nākamnedēļ notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentēs kompaktu apvidus automobili "DS 7 Crossback". Tas būs tehnoloģiski visattīstītākais "Citroen" saimes automobilis – ar nakts redzamību, adaptīvo balstiekārtu, grozāmiem diožu lukturiem un hibrīda spēka agregātu.

"DS 7 Crossback" kopgarums ir 4,57 metri un tas ir izstrādāts uz modulārās platformas EMP2, kas izmantota arī "Peugeot 308", "3008" un "408", kā arī "Citroen C4 Picasso" modeļa pamatā. Piecvietīgā apvdinieka bagāžas nodalījuma tilpums ir 550 litru.

Sērijveida versijā "DS 7 Crossback" tiks piedāvāts kāds no sešiem spēka agregātiem, ieskaitot 300 zirgspēku hibrīda versiju (tā apvieno 200 ZS benzīna dzinēju, divus 80 kW elektromotorus un 13 kWh litija jonu akumulatoru komplektu). Tikai ar elektroenerģiju šis spēkrats spēs nobraukt līdz 60 kilometru distanci.

Savukārt bāzes versijā "DS 7 Crossback" būs 130 ZS benzīna vai dīzeļa agregāts – tie abi būs pieejami vēl arī 180 ZS versijā, bet benzīna motoram vēl būs 230 ZS modifikācija. Pilnpiedziņa būs tikai hibrīda modifikācijai, pateicoties elektromotoram aizmugurējā riteņu asī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!