Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Alfa Romeo" tomēr atteikusies no "Giulia" modeļa universāļa versijas izlaides, intervijā britu izdevumam "Car" atklājis "Alfa Romeo" ražošanas vadītājs Alfredo Altavilla.

"Mēs nolēmām neizlaist "Giulia Sportwagon"," viņš atklāja intervijā. "Vai mums ir vajadzīgs tāds automobilis, ja tagad ir "Stelvio" apvidnieks, kas braukšanas ziņā nepiekāpjas ne par mata tiesu? Es domāju, ka nē. Ar mūsu šasijas regulējumu "Stelvio" spēs pievilināt visus tos, kuri bija ieinteresēti "Giulia" universālī."

Runas par iespējamo "Alfa Romeo Giulia" universāli pirmo reizi parādījās pērnā gada oktobrī, bet decembrī pat bija publicēts pirmais šīs modifikācijas attēls. Toreiz tika pieļauts, ka "Giulia" universālis "Sportwagon" debitēs šīgada martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

Atgādinām, ka "Alfa Romeo Giulia" sedans debitēja 2015. gada vasarā. Sākotnēji automobilis tika parādīts tā sportiskākajā versijā ar 510 zirgspēku dzinēju, bet vēlāk tam pievienojās arī "civilākas" versija ar divu litru turbopūtes benzīna dzinēju, kas atkarībā no versijas attīsta 200 vai 280 ZS, kā arī 2,2 litru dīzeļmotoru ar 150, 180 un 210 ZS.

Fotogalerija ar "Alfa Romeo Stelvio" apvidnieku:
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!