Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Opel" oficiāli atklājusi jaunās paaudzes "Insignia" modeļa universāli "Sports Tourer". Plašākai sabiedrībai jaunais automobilis pirmo reizi tiks parādīts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

"Opel Insignia Sports Tourer" kopgarums salīdzinājumā ar priekšteci palielināts par 73 milimetriem – līdz kopumā 4986 mm. Riteņu garenbāze ir par 92 mm lielāka, savukārt maksimālais kravas garums, kas pārvadājams jaunajā universālī, tagad sasniedz divus metrus.

Bagāžas nodalījuma tilpums ir 520 litru. Nolokot aizmugurējo sēdekļu atzveltnes, universāļa bagāžas nodalījuma tilpums ir palielināms līdz 1638 l – par 110 litriem vairāk nekā iepriekšējās paaudzes modelī. Bagāžas nodalījuma vāks ir atverams ar elektropiedziņu.

Tāpat kā jaunais "Opel Insignia Grand Sport" liftbeks, arī universālis ir izstrādāts uz jaunās platformas, kas ļāvis automobiļa pašmasu samazināt par gandrīz 200 kilogramiem salīdzinājumā ar priekšteci.

"Opel" pagaidām neatklāj detalizētāku informāciju par universālim pieejamajiem spēka agregātiem, norādot vien, ka tam tiks piedāvāta "virkne turbopūtes benzīna un dīzeļa dzinēju ar jaunākās paaudzes transmisijām".

Visticamāk, universālis "Sports Tourer" iegūs tos pašus spēka agregātus, kā liftbeks "Grand Sport" – benzīna dzinējus no 1,5 līdz divu litru tilpumam, kā arī 1,6 un divu litru dīzeļmotorus.

Vēl jaunajam "Opel Insignia" modelim būs pieejama pilnpiedziņas sistēma, adaptīvā balstiekārta, priekšējie diožu lukturi, videonovērošanas sistēma pa virsbūves perimetru un jauna multimediju sistēma.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!