Foto: Publicitātes foto

"Alfa Romeo" publicējusi fotogrāfijas ar jauno "Stelvio" apvidus automobili versijā "First Edition", ko iegūs tie klienti, kuri nopirkuši pirmos šī modeļa eksemplārus. Fotogrāfijās redzams spēkrats standarta versijā, nevis 510 ZS jaudīgajā sportiskajā "Quadrifoglio Verde", kā līdz ar šī modeļa debiju aizvadītajā novembrī Losandželosas autoizstādē.

"Alfa Romeo Stelvio First Edition" būs aprīkots ar divlitru četrcilindru turbopūtes benzīna dzinēju, kas attīsta 280 zirgspēku jaudu un 400 ņūtonmetru griezes momentu, astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu un pilnpiedziņas sistēmu.

Šajā modifikācijā itāliešu apvidnieks no vietas līdz 100 km/h paātrināsies 5,7 sekundēs un maksimāli sasniegs 230 km/h. Ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš tam ir septiņi litri benzīna uz 100 km. Atgādinām, ka 510 ZS versijā "Stelvio" līdz 100 km/h paātrināsies 3,9 sekundēs un maksimāli sasniegs 285 km/h.

"First Edition" versijā "Alfa Romeo Stelvio" apvidnieks iegūs interjera ādas apdari, koka dekoratīvo paneļu apdari, elektriski regulējamos sēdekļus, biksenona lukturus, atpakaļskata videokameru, multimediju sistēmu ar 8,8 collu ekrānu un 20 collu riteņu diskus ar 255/45 izmēra riepām.

Par papildu samaksu "First Edition" versijai būs tikai bremžu skavu krāsojums – sarkans vai dzeltens, kas maksās 500 eiro.

Itālijā "Alfa Romeo Stelvio First Edition" cena ir no 57 300 eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!