Foto: Publicitātes foto

Kompānija BMW oficiāli atklājusi modernizēto 4. sērijas modeļu saimi, tostarp arī sportisko modifikāciju "M4". Šīs sērijas automobiļiem ir nedaudz atsvaidzināts dizains, papildinātas aprīkojuma iespējas, kā arī uzlabota balstiekārta un atsevišķi dzinēji.

Modernizēto BMW 4. sērijas modeli varēs atpazīt pēc jauna dizaina diožu lukturiem, kuri aizstāj līdzšinējos biksenona starmešus, kā arī pēc aizmugurējo lukturu diožu "zīmējuma". Priekšējam buferim ir jaunas formas gaisa tvērēji, kā arī tajā ir integrēti diožu miglas lukturi.

Interjerā modernizētās 4. sērijas spēkratiem ir vairāk hromēto detaļu un melni glancētu paneļu, kā arī jauni salona apdares materiālu varianti. Tāpat mainīts multimediju sistēmas saskarnes dizains ("Professional" sistēmai), bet par papildu samaksu pieejams arī viscaur digitālais mērinstrumentu panelis.

BMW 4. sērijas kupejai un "Gran Coupe" modifikācijai balstiekārta ir padarīta vēl sportiskāka – gan bāzes, gan "M" balstiekārtas versijā. Automobilis būs pieejams trijās benzīna ("420i", "430i" un "440i") dzinēja versijās un trijās dīzeļa ("420d", "430d" un "435d") modifikācijās ar jaudu no 184 līdz 313 zirgspēkiem. Pilnpiedziņa "xDrive" pieejama visām versijām, kamēr jaudīgākajam "dīzelim" tā ir jau standartā.

Iepriekšminētās vizuālās un tehniskās izmaiņas ieguvusi arī 4. sērijas sportiskā modifikācija "M4" gan kupejas, gan kabrioleta virsbūvē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!