Kamēr pasaules sajūsminās par "TopGear" ("Gāzi grīdā!") bijušo vadītāju jauno automobiļu raidījumu "The Grand Tour", tikmēr BBC publicējis aizvadītās "TopGear" sezonas, kas diemžēl piedzīvoja dramatisku skatītāju reitinga kritumu, labāko sižetu – braukšanas virtuoza Kena Bloka plosīšanos Londonas ielās ar 850 ZS jaudīgo "Hoonicorn" spēkratu.

Turklāt šis sižets nav publicēts viens pret vienu, kā tas savulaik nonāca "TopGear" raidījumā, bet gan ir papildinātā versija ar vēl neredzētiem kadriem no šī piedzīvojuma.

Šajā sižetā viens no jaunajiem "TopGear" vadītājiem Mets Leblāns satiekas ar Kenu Bloku, lai dotos ekskursijā par Londonas ielu, paviesojoties dažādās leģendārās šīs pilsētas vietās, tostarp pie Bekingemas pils.

Pēc šī sižeta uzfilmēšanas Londonas iedzīvotāji bija pamatīgi saniknoti par šādu sarīkoto šovu, jo vienā no epizodēm Kens Bloks ar savu 850 ZS monstru driftēja ap pieminekli, kas veltīts bojāgājušajiem Pirmajā pasaules karā. "TopGear" atvainojās nācijai un šo epizodi neiekļāva sižetā.

"TopGear" nākamās sezonas filmēšana tika uzsākta septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!