Sociālo tīklu "Facebook" pāršalcis aculiecinieka Elvisa video ar mistisku skatu Baldonē sestdien, 3. septembrī, – pilna pļava ar sadauzītiem un tikko pamestiem automobiļiem. Tāpat video redzams, ka viens no spēkratiem ir dedzis un to dzēš Baldones ugunsdzēsēji.

Ugunsdzēsēji, apsekojot automobiļus, secinājuši, ka aizdedzes atslēgas visos pamestajos auto ir iekšā, tāpat arī reģistrācijas numurzīmes nav noņemtas. "Te visi nav apšauti?" izbrīnīti vaicā arī aculiecinieks, kurš to visu iemūžina video.

Kā portālu "Delfi" informēja VUGD, sestdien, pulksten 14.23, tika saņemts izsaukums uz Baldones pagastu, kur degusi vieglā automašīna sešu kvadrātmetru platībā. Ugunsnelaime likvidēta pulksten 15.03.

Tikmēr komentāros pie video vietējie zina sacīt, ka tur esot notikusi vecpuišu ballīte ar attiecīgām izklaidēm. Visticamāk, speciāli šim nolūkam tika nopirkt veci automobiļi, no kuriem katrs nemaksā vairāk par tūkstoš eiro, un rīkotas "krūmu gonkas" (jeb "demolition derby"), bet pēc tam auto turpat pamesti.

Piemērs ar tamlīdzīgām sacensībām ārvalstīs:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!