Foto: Lucky Thirteen

Pasaulē populārākais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pavasarī Latvijā iegādājās luksusa kupeju "Mercedes-Benz S500 Coupe AMG". Tomēr tagad kļuvis zināms, ka Porziņģis bija nolēmis šo automobili arī uztūnēt, un ar attiecīgā projekta fotoattēliem padalījies Latvijas uzņēmums "Lucky Thirteen", kas realizējis basketbolista ieceres.

Acīmredzamākās izmaiņas ir krāsa – iepriekš baltā virsbūve ir pārvilkta ar melni matētu "Vinyl" plēvi. Šāds risinājums ļauj automobiļa krāsu mainīt pēc noskaņojuma, saglabājot oriģinālo krāsojumu neskartu. Savukārt eksterjera hromētie dekoratīvie elementi un riteņu diski ir pārkrāsoti melni glancētā tonī. Vēl zināms, ka spēkratam ir uzstādīta "Mercedes-Benz S63 AMG Performance" izplūdes sistēma un citi šīs sportiskās versijas elementi.

Vienā no attēliem pie pārveidotā automobiļa redzams arī pats Porziņģis, kurš pasniedz basketbola krekliņu ar autogrāfu un pavadtekstu "Paldies Ivaram no #KP6". Vaicājot "Lucky Thirteen" vadītājam Ivaram Toroni, kādi vēl pārveidojumi šim spēkratam veikti, viņš portālam "Delfi" atbildēja, ka projekts izpildīts atbilstoši klienta individuālajām vēlmēm, tādēļ bez saskaņošanas ar pašu Porziņģi detalizētāku informāciju publiski atklāt nevēlas.

Ņemot vērā, ka projekts ir individuālas specifikācijas, uzņēmums šai spēkrata modifikācijai piešķīris pat speciālu nosaukumu – "special edition #KP6 by LuckyThirteen", tas attēlos redzams arī izšūts, piemēram, uz paklājiņiem.

"Paldies Kristapam Porziņģim par labiem vārdiem un patiesām emocijām. Kristaps ir ļoti jauks un atvērts cilvēks, tiešām bija patīkami sadarboties," attiecīgās fotogalerijas pavadošajā tekstā raksta "Lucky Thirteen" pārstāvji savā "Facebook" lapā.

"Lucky Thirteen" ir automobiļu tirdzniecības, restaurācijas un tūninga uzņēmums. Viens no pēdējiem plašāk zināmajiem kompānijas projektiem bija restaurēts "Mercedes-Benz CL600 6.0 AMG" (C140), kādu AMG savulaik izgatavoja tikai aptuveni 150 vienībās, un Latvijā tas bija apskatāms pavasarī notikušajā Ķīpsalas autoizstādē.

Tāpat šī nav "Lucky Thirteen" pirmā sadarbība ar kādu sabiedrībā pazīstamu cilvēku. No publiski pieejamās informācijas zināms, ka tieši pirms gada reperis Gatis Irbe jeb Gacho no "Lucky Thirteen" iegādājās restaurētu "Peugeot 205 GTI".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!