Internetā popularitāti guvis video, kur kāds žiguļa vadītājs – kārtējais agresors Ukrainas ceļu satiksmē – pats tūlīt gūst mācību. Brīdinām, ka video skan necenzēta leksika.

Aculiecinieka video redzams, ka viņa ceļu nogriež žiguļa autovadītājs, izlec no tā un uzvedas provokatīvi. Pēc sarunas noprotams, ka žiguļa autovadītājam nav paticis, ka pirms manevra nav parādīts pagrieziena rādītājs, uz ko upuris atbild, ka ir gatavs izsaukt uz sagaidīt policiju.

Neskatoties uz to, ka žiguļa vadītājs pārmetis citam ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, pat dzirdēt nav vēlējies par iespējamo policijas ierašanos. Viņš ātri ielēca atpakaļ savā žigulī un uzsāka ātri bēgt.

Žiguļa vadītājs bija tik iekarsis, ka šķērsoja nevienu vien krustojumu pie luksofora aizliedzošā signāla. Video ieraksts no krustojumos uzstādītājām kamerām liecina, ka vienā no tiem žigulists brauca pār sarkano gaismu un ietriecās sānos spēkratam, kam tobrīd bija zaļā gaisma.

Sākotnējais upuris, kurš pēc kāda laika nonāca tajā pašā krustojumā, bija gan izbrīnīts, gan neslēpti priecīgs, ka agresors ar žiguli pats iekūlies nepatikšanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!