Ikdienas satiksme var sagādāt pārsteigumus pat vispieredzējušākajiem autovadītājiem, jo nereti veidojas šķietami neloģiskas situācijas – zīmes izvietotas nesaprotami vai krustojums nav droši izbraucams.

Konkurss "Zini CSN" ir lieliska iespēja tikt sadzirdētam, saņemt atbildi uz āķīgu jautājumu un, protams, brīdināt citus satiksmes dalībniekus par mulsinošu krustojumu vai ielas posmu.

Iesūti sarežģīta ielas posma vai krustojuma adresi un laimē vērtīgas balvas! No 5. augusta līdz 11. septembrim aicinām sūtīt precīzu adresi, video vai foto ar konkrētās situācijas aprakstu.

Interesantākās vietas iesūtītājam galvenā balva no DBS – drošas un ekonomiskas braukšanas kursi 250 eiro vērtībā. Savukārt Projekta atbalstītāji apdrošināšanas sabiedrība "Balta" trīs neparastāko ceļu satiksmes situāciju foto vai video autoriem dāvinās auto drošības komplektus, bet "SEB līzings" dāvinās drošības vestes. Tikmēr "Statoil", vissarezģītākās satiksmes situācijas iesūtītājam, piešķirs dāvanu karti 50 eiro vērtībā.

Par neskaidrām vai mulsinošām satiksmes situācijām ziņo šeit: csn.dbs.lv/lv/zinot

(Ja neizdodas pievienot informāciju caur norādīto linku, rakstiet uz epastu: info@dbs.lv)

Iesūtītie video un foto tiks izvietoti speciāli izveidotājā DBS mājas lapā csn.dbs.lv.

Interesantākās satiksmes situācijas tiks apkopotas un publicētas portāla "Delfi" sadaļās "Auto" un "Aculiecinieks".

Esi drošs un pārliecināts satiksmes dalībnieks – zini CSN! Tādam tev palīdzēs kļūt Drošas braukšanas skolas (DBS) izveidotā mājas lapa csn.dbs.lv, kurā ikviens var pārbaudīt savas Ceļu satiksmes noteikumu (CSN) zināšanas.

Gan iesācējs, gan pieredzējis braucējs, veicot CSN testu, var pārliecināties par savām zināšanām un gūt papildu pieredzi, kā rīkoties konkrētās situācijās.

Projekta partneri:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!