Foto: Publicitātes foto

Bulgāru tūninga kompānija "Vilner" automobiļu entuziastu vidū jau pāris gadus ir pazīstama kā ekscentrisku pārbūves projektu autore. Šoreiz bulgāri publicējuši attēlus ar savu jaunāko projektu – pārveidotu "Suzuki" motociklu.

"Vilner" projekts tapis uz 2012. gada "Suzuki Intruder M 1500" (atsevišķos tirgos pazīstams arī kā "Boulevard") motocikla bāzes. Šo spēkratu japāņu ražotājs veidojis kā mūsdienu versiju par klasiskajiem "Harley-Davidson", "Indian", "Excelsior" un "Henderson" kreisēšanas motocikliem.

Tomēr, pēc "Vilner" speciālistu domām, šis modelis nepietiekami atspoguļo vintāžo hotroda stilu. Bulgāri šim "Suzuki" motociklam radījuši unikālu krāsojumu, kas imitē rūsas saēstu oriģinālo krāsojumu, kā arī greznu ādas apšuvumu sēdeklim. Lai panāktu šādu krāsojumu, bulgāri uzklājuši sešus krāsas slāņus un ar otas palīdzību radījuši arī interesantu tekstūru.

328 kilogramus samagais motocikls aprīkots ar 1462 kubikcentimetru motoru, kas attīsta 68 zirgspēku jaudu un 115 ņūtonmetru griezes momentu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!