Piedzērušais "Lexus" autovadītājs, kurš Piemaskavā uzbruka motociklistiem un pēc tam pats dabūja trūkties, izrādījies 36 gadus vecais Aleksejs Boļšedanovs, kurš ir "Vienotās Krievijas" deputāta kandidāts Maskavas apgabala domes vēlēšanām. "Vienotās Krievijas" preses dienests apstiprinājis, ka tas ir viņš, vēsta "Komsomoļskaja pravda".

Video, kuru "YouTube" portālā noskatījušies jau vairāk nekā miljons cilvēku, tika publicēts 4. jūnijā. Tajā ar mazo videokameru, kas bija piestiprināta pie motociklista ķiveres, tika iemūžināts, kā vienā no meža ceļiem "Lexus" autovadītājam nav paticis, ka viņa ātrais brauciens bija jāpiebremzē no šķērsceļa izbraukušo motociklistu dēļ. Uzsācis konfliktu, acīmredzami iereibušais "Lexus" autovadītājs pats jau vēkšpēdus gulēja nātru laukā.

Boļšedanovs ir dzimis 1979. gadā, un viņš ir direktors 1992. gadā reģistrētam uzņēmumam "Kompaund", kas darbojas arhitektūras jomā. "Jā, viņš patiešām piedalījās vēlēšanās, bet domē neiekļuva. Viņš ir individuālais komersants no Piemaskavas," precizē "Vienotās Krievijas" preses dienests izdevumam "Komsomoļskaja pravda".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!