Foto: Publicitātes foto

Autoražotāja "Cadillac" vadība izskata iespēju izstrādāt īpaši greznu apvidus automobili, kas sērijveida versijā maksātu no 250 tūkstošiem ASV dolāru (220 tūkstoši eiro), vēsta izdevums "GM Inside News" ar atsauci uz anonīmu avotu kompānijā.

Pēc provizoriskas informācijas, jaunais modelis tādā gadījumā tirdzniecībā nonāktu tuvāko 10 gadu laikā. Pašlaik šim projektam ir rūpnīcas indekss XT9 un tādējādi tas tiktu pozicionēts virs XT8 modeļa, kas ir nākamās paaudzes "Escalade" apvidnieks.

250 līdz 300 tūkstošu dolāru vērtais apvidnieks tirgū tiks pozicionēts kā "Bentley Bentayga", dārgāko "Range Rover" modifikāciju un gaidāmā "Rolls-Royce" paaugstinātās pārgājības modeļa (pagaidām pazīstams kā "Project Cullinan") konkurents.

Tomēr ar to vēl "Cadillac" ambīcijas nebeidzas. "GM Inside News" avots atklājis, ka autoražotājs joprojām neizslēdz iespēju radīt īpaši grezno un lielo sedanu "CT9", par kuru amerikāņu autoražotāja vadība iepriekš intervijās jau ir izteikusies. Šāds "Cadillac" sedans maksātu aptuveni 300 tūkstošus dolāru (264 tūkstošus eiro) un tirgū konkurētu ar "Rolls-Royce Ghost".

Gaidāms, ka vēl līdz 2020. gadam "Cadillac" prezentēs luksusa sedanu "CT8", kas tiks pozicionēts kā "Audi A8", BMW 7. sērijas un "Mercedes-Benz" S-klases limuzīna konkurents.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!