Kā vējš skrien, kā miets atduras –, par to uz savas ādas pārliecinājās kāds "BMW X3" vadītājs, kurš uz Dienvidu tilta pārvada, Rīgā, brauca ātrāk nekā citi ceļu satiksmes dalībnieki un veica straujus apsteigšanas manevrus. BMW vadītāja likstu ar videoreģistratoru iemūžinājis kāds aculiecinieks.

Kā redzams video, trešdienas, 17. februāra, pēcpusdienā "BMW X3" vadītājs strauji apsteidza citus braucējus uz Dienvidu tilta pārvada. Ņemot vērā, ka manevri tika veikta tuvu aiz priekšā braucošā, tad BMW vadītājs laicīgi nevarēja novērtēt blakus joslā esošo situāciju. Rezultātā, apsteidzot autobusu, "BMW X3" vadītājs nepamanīja blakus joslā priekšā braucošo policijas mikroautobusu un tajā ietriecās, pat neskatoties uz straujo bremzēšanu.

Vai nu mikroautobusu vadījušam policistam ir zibenīga reakcija, vai arī tas notika trieciena rezultātā – policijas mikroautobusam atšāvās priekšējās sānu durvis un no šofera sēdpozīcijas izkāpa policists, kurš tūlīt dusmīgi vērsās pret "BMW X3" vadītāju.

Pateicoties straujai bremzēšanai, būtiski bojājumi spēkrati netika nodarīti, spriežot pēc video. Tomēr ar to pietika, lai policijas mikroautobuss trieciena inercē taranētu priekšā esošo "Chrysler" mikroautobusu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!