Sietlas policija internetā publicējusi video ierakstu ar asinsstindzinošu pakaļdzīšanos, kā rezultātā vairāki policisti noziedznieku nošāva. Šobrīd 12 policisti esot atstādināti no dienesta pienākumiem, kamēr vadība izmeklē, vai tik aktīva šaušana pa noziedznieku bijusi pamatota.

Dramatiskais notikums norisinājies svētdien, 6. decembrī, kad 35 gadus veco vīrieti policija centās aizturēt pēc neveiksmīga laupīšanas mēģinājuma. Ilgās pakaļdzīšanās laikā noziedznieks pamanījās nolaupīt trīs automobiļus un atšaudīties no policijas.

Viss beidzās kādā mazākā guļamrajona ieliņā, kuru bija bloķējušas policijas patruļmašīnas un bēdzēja auto to taranēja. No trieciena noziedznieka spēkratam izšāva visi drošības spilveni, tostarp sānu logu aizkari. Tādējādi noziedznieks un viņa darbības no ārpuses nebija redzamas. Atguvies no šoka, viņš mēģināja ar avarējušo spēkratu turpināt bēgšanu. Tiklīdz auto uzsāka kustību, vairāki policista atklāja pret to uguni, viscaur to sacaurumojot ar lodēm. Šaušana tika pārtraukta tikai tad, kad auto pilnībā apstājās.

No gūtajām traumām 35 gadus vecais noziedznieks gāja bojā notikuma vietā. Izrādījies, ka viņš ir recidīvists ar vairākām sodāmībām par laupīšanām, ieroču nelegālu nēsāšanu u.tml. No cietuma viņš pēdējo reizi iznāca 2014. gada oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!