Pasaulē plaši pazīstamais autosportists un virtuozas braukšanas meistars internetā publicējis jaunu video, kas ātri vien kļuvis populārs un pāris dienu laikā to noskatījušies miljoniem cilvēku. Šoreiz Kens Bloks dūmus kūpina un galvu reibinošus trikus rāda ar savu jaunāko sacīkšu auto – 850 ZS jaudīgo "Ford Mustang".

Par "Hoonicorn RTR" nosauktais sacīkšu auto izgatavots uz "Ford Mustang" bāzes un tiks izmantots "Gymkhana" braukšanas meistarības sacensībās.

Sacīkšu spēkrats ieturēts 1965. gada "Ford Mustang" stilā. Kenam Blokam to izstrādājuši uzņēmumi "RTR", kas specializējas dizaina un oglekļa sķiedras materiālos, un "ASD Motorsports", kas ir speciālisti balstiekārtas, cauruļu rāmja un montāžas jautājumos. "Hoonicorn RTR" izgatavošanas process ilga divus gadus.

"Hoonicorn RTR" aprīkots ar 6,7 litru V8 motoru, kas attīsta 850 zirgspēku jaudu un ko sagatavojusi sacīkšu motoros specializētais uzņēmums "Roush-Yates". Tāpat šim spēkratam ir sešpakāpju "Sadev" transmisija, hidrauliskā stāvbremze, 18 collu riteņu diski un "Pirelli" riepas pēc Keno Bloka individuāla pasūtinājuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!